trouwlocatie Mechelerhof

trouwlocatie, trouwsite,trouwen, huwelijksinzegening, huwelijkszegen, weddingpastors

Bel me terug!

Inloggen

Succesverhalen

Hoe Marco en Jordie hun Huwelijk beleefde met de Weddingpastors

In de zomer bedachten we dat we onze vakantie in Zuid-Frankrijk wilden afsluiten met een trouwceremonie op het strand. Al snel vonden we John en Madelene de Weddingpastors, die ons last-minute plan konden invullen. Zes weken na het idee stonden we omringd door familie en vrienden op het strand bij Saint Tropez elkaar het ja-woord te geven. 

Lees meer...

Alles is bespreekbaar

Alles is bespreekbaar. Weddingsinger op locatie, Weddingcoordinator, Weddingchoir de hele huwelijkscermony kan All inclusief in elkaar worden gearrangeerd.

Daarnaast hebben wij voor jubilerende ook een prachtige ceremonie, een zogenaamde "Renewal of Vows " dus als u iets te vieren hebt!

Bij de trouwceremonies werken wij ook met de Weddingsinger Riccardo Gabriel. Een jong talent die voor elk echtpaar een op hun leven geschreven Weddingsong maakt en natuurlijk optreed tijdens uw Huwelijksceremonie. Daar kan dan ook uw eigen videoclip van worden gemaakt.

Echt heel uniek! 

 

Welkom

Weddingpastors Freelance Huwelijksinzegening

Wij zijn John en Madelene de Weddingpastors, wij zijn een echtpaar die alweer voor het negende jaar de huwelijksinzegening voltrekken op elke gewenste trouwlocatie. Daarnaast Huwelijksbegeleiding cq counseling aanpassen en echtparen (die ook een hart hebben voor de  Huwelijksinzegening)  opleiden tot nieuwe Weddingpastors. 

 

We hebben een rijke ervaring in trouwen. En begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goed fundament is. Zeker in deze tijd, waarin de druk van het dagelijkse leven toeneemt. 

Contactformulier

Beller is Sneller!

Hoofdkantoor  
Tel : 043-4574619
WP mobile :    06-41013492