trouwlocatie Mechelerhof

trouwlocatie, trouwsite,trouwen, huwelijksinzegening, huwelijkszegen, weddingpastors

Bel me terug!

Inloggen

Succesverhalen

Hoe Marco en Jordie hun Huwelijk beleefde met de Weddingpastors

In de zomer bedachten we dat we onze vakantie in Zuid-Frankrijk wilden afsluiten met een trouwceremonie op het strand. Al snel vonden we John en Madelene de Weddingpastors, die ons last-minute plan konden invullen. Zes weken na het idee stonden we omringd door familie en vrienden op het strand bij Saint Tropez elkaar het ja-woord te geven. 

Lees meer...

Aandacht aan een goede ceremonie

Veel tijd en aandacht besteden wij aan een goede ceremonie.  We hebben een Ambtsbediening om elk bruidspaar te kunnen trouwen. 

Veel bruidsparen die we trouwen zijn katholiek, protestant, evangelisch of verschillend van aard.  Ieder die zijn huwelijk dieptegang wil geven, en het huwelijk op een hoger niveau ziet, voorzien wij in een speciale passende ceremonie.  Het is mogelijk om het wettelijke huwelijk met de Huwelijksinzegening te combineren en op 1 plaats uit te voeren. 

Dat kan als BABS en integraal. Informeer 06-41013492 

bijbel en bloem


Wij werken landelijk, zelfs trouwen in het buitenland, trouwen op het strand, trouwen in de tuin, trouwen op een park, trouwen in een kasteel, trouwen in een kerk, trouwen op een landgoed, etc. Kortom Top Trouwen

Trouwtips

Weddingpastors heeft een grote reputatie en maakt van elke bruiloft een droom huwelijk.
Informeer of uw trouwdatum nog vrij is en reserveer snel ! informeer 06-41013492

Welkom

Weddingpastors Freelance Huwelijksinzegening

Wij zijn John en Madelene de Weddingpastors, wij zijn een echtpaar die alweer voor het negende jaar de huwelijksinzegening voltrekken op elke gewenste trouwlocatie. Daarnaast Huwelijksbegeleiding cq counseling aanpassen en echtparen (die ook een hart hebben voor de  Huwelijksinzegening)  opleiden tot nieuwe Weddingpastors. 

 

We hebben een rijke ervaring in trouwen. En begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goed fundament is. Zeker in deze tijd, waarin de druk van het dagelijkse leven toeneemt. 

Contactformulier

Beller is Sneller!

Hoofdkantoor  
Tel : 043-4574619
WP mobile :    06-41013492