trouwlocatie Mechelerhof

trouwlocatie, trouwsite,trouwen, huwelijksinzegening, huwelijkszegen, weddingpastors

Bel me terug!

Inloggen

Succesverhalen

Hoe Marco en Jordie hun Huwelijk beleefde met de Weddingpastors

In de zomer bedachten we dat we onze vakantie in Zuid-Frankrijk wilden afsluiten met een trouwceremonie op het strand. Al snel vonden we John en Madelene de Weddingpastors, die ons last-minute plan konden invullen. Zes weken na het idee stonden we omringd door familie en vrienden op het strand bij Saint Tropez elkaar het ja-woord te geven. 

Lees meer...

Huwelijksceremonie voor het trouwen op locatie.

Trouwceremonies is de unieke trouwbeleving van de Weddingpastors.  De planning van het huwelijk, trouwen op locatie, de huwelijksinzegeningen van een: katholiek huwelijk, protestants huwelijk, charismatisch huwelijk, evangelisch huwelijk en voor degene die niet meer naar de kerk gaan.Maar wel een geestelijke trouwbeleving willen. Zo kunnen we voor iedereen een passende huwelijksceremonie verzorgen. Georganiseerd met de wettelijke en religieuze erkenning. Dit is belangrijk omdat het de bruidsparen mogelijk maakt om in prive-locaties, zoals kastelen, tuinen en hotels het huwelijk aan te gaan.

Weddingpastors, een internationaal trouwplechtigheid, en gerespecteerde partner in de bruiloft planning.

Welkom

Weddingpastors Freelance Huwelijksinzegening

Wij zijn John en Madelene de Weddingpastors, wij zijn een echtpaar die alweer voor het negende jaar de huwelijksinzegening voltrekken op elke gewenste trouwlocatie. Daarnaast Huwelijksbegeleiding cq counseling aanpassen en echtparen (die ook een hart hebben voor de  Huwelijksinzegening)  opleiden tot nieuwe Weddingpastors. 

 

We hebben een rijke ervaring in trouwen. En begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goed fundament is. Zeker in deze tijd, waarin de druk van het dagelijkse leven toeneemt. 

Contactformulier

Beller is Sneller!

Hoofdkantoor  
Tel : 043-4574619
WP mobile :    06-41013492