trouwlocatie Mechelerhof

trouwlocatie, trouwsite,trouwen, huwelijksinzegening, huwelijkszegen, weddingpastors

advertentie

 

Marco en Jordi Strandhuwelijk

Hoe Marco en Jordie hun Huwelijk beleefde met de Weddingpastors

In de zomer bedachten we dat we onze vakantie in Zuid-Frankrijk wilden afsluiten met een trouwceremonie op het strand. Al snel vonden we John en Madelene de Weddingpastors, die ons last-minute plan konden invullen. Zes weken na het idee stonden we omringd door familie en vrienden op het strand bij Saint Tropez elkaar het ja-woord te geven. 

Lees meer...

Succesverhaal van Pamala Vogels

Toen we besloten hadden om te gaan trouwen, zijn we meteen een datum gaan prikken. We plande de datum 1 1/2 jaar vooruit, zodat onze dochter zou kunnen lopen. We hadden ook meteen al de fotograaf, de feestzaal, het gemeentehuis en de band vast laten leggen. Pas later toen ik de pastoor benaderde bij het vastleggen van de huwelijksceremonie, werd er een probleem geconstateerd. Het bleek Goede Vrijdag te zijn. En er is geen enkele pastoor die dan een huwelijk mag sluiten. (Het gemeentehuis had dit moeten zien). Paniek!!

Lees meer...

Leonie en Guido

wedding

John en Madelène zijn bijzonder warme mensen die onze trouwdag extra speciaal hebben gemaakt. Al toen we kennis gingen maken, merkten we dat ze oprecht interesse hadden in andere mensen. We bespraken met hen hoe we in het leven stonden en hoe we onze relatie beleefden. 

Lees meer...

Maurce, Inge en Ruben Krutzen

We zijn in kasteel Rijckholt getrouwd. Een fantastische dag, niet alleen door het prachtige weer, maar eigenlijk door alles. We hebben er heel bewust voor gekozen om niet voor de kerk te trouwen, maar we wilden wel iets met het geloof doen.

Per toeval kwamen we een stukje tegen over de weddingpastors in een tijdschrift, en dat sloot precies aan bij wat we wilden. Heel duidelijk kwam de liefde tussen ons tweeen naar voren, en niet de tradities van de kerk. We hebben een heel warm gesprek gevoerd een tijdje voor de trouwdatum, en besloten om zowel de ringceremonie als de wijnceremonie te doen.

Lees meer...