trouwlocatie Mechelerhof

trouwlocatie, trouwsite,trouwen, huwelijksinzegening, huwelijkszegen, weddingpastors

Beachclub "Werelds"

Beachclub Trouwlocatie "Werelds aan het strand"

Huwelijksinzegening Bruiloften en feesten

Voor een sfeervolle trouwlocatie, of een geweldige omgeving voor de huwelijks of jubileumceremonie, een receptie,  bent u bij "Werelds aan het strand" aan het juiste adres. Bruiloften, jubilea en recepties worden tot in de puntjes verzorgd en volledig aangepast aan uw wensen. Zo kunt u er zeker van zijn dat bijvoorbeeld de catering en muziek helemaal aansluiten bij uw idee van het ideale feest.

Vanaf 1 april 2015 is het Beach Resort ook een officiële trouwlocatie geworden van de Weddingpastors. U kunt nu uw Ja woord geven met Huwelijksinzegening en feest vieren onder één dak. 

Vanwege dat er 2x restaurant en een bar ruimte aanwezig is voor maar liefst 700 gasten, is Beachclub dé trouwlocatie voor ieder aanstaand bruidspaar. Na het feest kunt u, met of zonder uw gasten, blijven overnachten in de luxe Beach villa’s.

Weddingpackage

Wat voor weddingpackage kunt u bij ons verwachten? We bieden u twee mogelijkheden: we kunnen voor u een volledig op maat gemaakte Weddingpackage organiseren, maar we kunnen u ook een all-in Weddingpackage op deze schitterende trouwlocatie aanbieden. Kosten . U hoeft zich op uw mooiste dag dan geen zorgen te maken over de kosten. Uw Weddingpackage is bij ons namelijk écht all-in: inclusief dranken. Hieronder vallen frisdranken, wijn, bier, koffie, thee en binnenlands gedestilleerd.

In de Beachclub Resort kunt u onbezorgd genieten van uw ceremonie, bruiloft, heerlijk overnachten in een romantische beach villa en wakker worden op het strand, en er na een beachwandeling een heerlijk uitgebreid ontbijt op u wacht. Weddingpackages in Beachclub "Werelds aan de zee" zijn huwelijken uit duizenden!

Het all-in Weddingpackages bestaat uit:

  • Ontvangst van 200 gasten, inclusief bruidspaar, met koffie/thee.
  • Trouwceremonie met Huwelijksinzegening door de Weddingpastors
  • Symbool ceremonie voor de huwelijkspartij
  • Champagne en een bruidstaart.
  • Driegangen diner voor 200 personen. Keuze uit verschillende soepen, vlees- en visgerechten, en een grand dessert.
  • Receptie/feest voor 500 gasten, van 20.00 tot 01.00 uur met koffie/thee, soesjes, koude en warme bittergarnituren, en muziek verzorgd door een artiest en diskjockey.
  • Overnachting van het bruidspaar in een luxe en versierde Beach villa. De volgende ochtend wordt het bruidspaar verrast met een champagneontbijt, bezorgd in de beach villa.

De volgende dranken zijn bij de all-in prijs inbegrepen; Binnenlands gedestilleerd, frisdrank, wijn, bier, koffie of thee.

In overleg is ieder programma op maat door ons te realiseren

Uw Weddingpackage wordt tot in de puntjes verzorgd voor de vooraf afgesproken prijs. U kunt dus onbezorgd trouwen, dineren, feesten, romantisch overnachten en ontbijten, zonder dat u achteraf voor verrassingen komt te staan!

Optioneel:.  Beachhotel "Werelds" beschikt over een ruim aantal 2, 4, 6 pers beachvilla's.  Zo kunnen er Beachvilla's worden bijgeboekt zodat de Huwelijksgasten niet meer naar huis hoeven te rijden.

Vraag ons ook naar de weekendhuwelijken.

All-in Weddingpackage organiseren? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bel 06-41013492.

 

 

 

 

Trouwlocaties

Een compleet kasteel exclusief tot uw beschikking.

Die mogelijkheid biedt kasteel Oost. Een sprookjesachtig decor  voor uw Huwelijksinzegening , recepties, diners en bruiloftsfeesten. Of u nu kiest voor een enkele zaal of voor het hele kasteel. Voor een klein of groot gezelschap . Het betoverende Kasteel Oost staat exclusief tot uw beschikking.

Het kasteel schept een intieme sfeer en een écht ónder-ons-gevoel”. Exclusiviteit en gezelligheid op de mooiste dag van uw leven! Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Kasteel Oost als trouwlocatie voor de huwelijksinzegening  de goede keus. Het kasteel is gedurende uw mooiste dag;  uw huis! Kasteel Oost kenmerkt zich door een ongedwongen stijl, maar met ongekende bijzonderheid en luxe. Op het landgoed elkaar het jawoord geven betekent dat  de Weddingpastors met u,  uw eigen ceremonie gaan samen stellen. 


 

collage-02042012 4