trouwlocatie Mechelerhof

trouwlocatie, trouwsite,trouwen, huwelijksinzegening, huwelijkszegen, weddingpastors

Barbara Fabrée

 

 


Eenvoud en zuivere 
belijningen zijn haar signatuur, haar creaties stralen een tijdloze schoonheid uit. Barbara is een expert in het bewerken van authentiek Frans Calais kant. Als geen ander weet zij de vrouwelijke vormen van een bruid op subtiele wijze te benadrukken. Klassiek vakmanschap, de absolute top in exclusieve zijde en een perfecte pasvorm zijn kenmerkend voor een Barbara Fabrée haute couture bruidsjapon.

 

Barbara:


“Ik ontwe
rp bruidsmode uit passie, iedere creatie is uniek omdat het een weerspiegeling is van de vrouw die deze zal dragen.     mg 8753 barbara

Mijn uitdaging is om de persoonlijke schoonheid van de bruid te accentueren met een, voor haar, perfect ontworpen trouwjurk. Hierdoor kan zij vol zelfvertrouwen de huwelijksdag beleven. Iedere creatie wordt in eigen atelier met veel zorg en persoonlijke aandacht gerealiseerd. Ik streef naar perfectie tot in het kleinste detail. De emotie staat bij mij centraal: het sublieme gevoel van “bruid worden” door middel van een haute couture bruidsjurk is niet te evenaren en zal een vrouw haar hele leven lang koesteren.”

Een Barbara Fabrée haute couture bruidsjapon kan uitsluitend, op afspraak, verkregen worden vanuit de bruidssalon aan de Hoogstraat 1 te Oisterwijk.

 

 

 

Bruidsmode ontwerpster Barbara Fabrée

Barbara Fabree2012Couturier Barbara Fabrée begon op jonge leeftijd met ontwerpen. Als kleuter werden haar Barbiepoppen voorzien van een fantasierijke collectie, later kleedde ze zich voor school uitsluitend met haar eigen creaties.

 

Na de middelbare school volgde zij haar opleiding aan de Amsterdamse mode-academie Charles Montaigne, waar ze in 1995 cum laude afstudeerde. Vanwege haar passie voor haute couture en bruidsmode besloot ze naar Londen te vertrekken om als styliste te werken voor een bekende bruidscouturier.

 

Eenmaal terug in Nederland realiseerde ze zich, dat een eenvoudige bruidsjapon vrijwel onvindbaar was. Ze startte haar bedrijf Barbara Fabrée Bruidscouture en met haar gevoel voor stijl was dit meteen een enorm succes. Sindsdien heeft zij honderden bruiden gelukkig gemaakt met een unieke trouwjurk.

 

In augustus 1996 trouwde de bruidscouturier met haar grote liefde, Fransman Bruno, in een door haarzelf ontworpen jurk van zijde-satijn met meterslange sleep en een mouwdetail van Frans kant.